Upozorňujeme, že objednávky přijaté 6. 10. a 7. 10. budeme odesílat v pondělí 10. 10. Děkujeme za pochopení.
Logo
0 ks
za
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.09.2022
AKCE NA ŘÍJEN
AKCE NA ŘÍJEN Připravili jsme pro vás akci, kde vás rádi odměníme. Neváhejte využít této skvělé nabídky.  Při VO objednávce s hodnotou nad 2500 K... číst celé
16.06.2022
Nové druhy - Svíčky s kameny
NOVINKA! V nabídce máme nově dalších 7 druhů svíček, které obsahují tyto kameny: hematit, chalcedon, zelený chalcedon, sodalit, fluorit, granát a ty... číst celé
13.02.2022
Živlové svíčky
NOVINKA Živlové svíčky Mít všech 5 pohromadě Živlové svíčky jsou ručně vyrobeny z přírodního krystalického vosku, bez parfemace. Sada těchto svíč... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Novinky e-mailem

Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje.




       Oáza duše

Akášické písemné vhledy, andělské léčení, harmonizace Reiki, Shamballa, zasvěcení na dálku.


 

Svíčky z Ráje na Firmy.cz

 

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Jan Galuszka, se sídlem Včelařská 2019/19a, Karviná-Hranice, IČ 69192022, DIČ CZ7203075088 zapsaná do živnostenského rejstříku vedeného na Magistrátu města Karviná (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupu
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupu
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Svíčky s překvapením
16.06.2022
Svíčky s překvapením
Už jste někdy zapálili svíčku, která uvnitř obsahuje minerál? Vyzkoušejte její účinek, kde dochází k propojení energie kamene a energie svíčky. číst celé
Očista a relaxace v soli
02.02.2022
Očista a relaxace v soli
Nezapomínejte na pravidelnou blahodárnou očistu těla i duše, kterou si připravíte z mineralizované koupelové soli. číst celé
Kouzlo Bílé šalvěje
14.12.2021
Kouzlo Bílé šalvěje
Indiáni ji označují za nejposvátnější bylinu a velmi účinný lék, a to hlavně díky svým očistným účinkům a odstranění negativních energií prostor, před... číst celé
Novinky e-mailem
Přihlaste se k odběru našeho zpravodaje.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz